2 pk vahukoort
1 purk konservvirsikuid
400 g kodujuustu
0,5-1 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
5 želatiinilehte
3 spl kuuma piima
Pane želatiinilehed likku. Lõika virsikud tükkideks, vahusta koor suhkruga, sega kodujuustuga, maitsesta vaniljesuhkruga.
Pigista želatiinilehtedest liigne vedelik välja ja aseta kaussi. Lase piim keema, kalla želatiinile ja sega, kuni see on täielikult sulanud. Nirista vahukoore-kodujuustusegu hulka. Lisa virsikutükid. Pane kreem kaussidesse ja tarduma.
1 purk konservvirsikuid
400 g kodujuustu
0,5-1 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
5 želatiinilehte
3 spl kuuma piima
Pane želatiinilehed likku. Lõika virsikud tükkideks, vahusta koor suhkruga, sega kodujuustuga, maitsesta vaniljesuhkruga.
Pigista želatiinilehtedest liigne vedelik välja ja aseta kaussi. Lase piim keema, kalla želatiinile ja sega, kuni see on täielikult sulanud. Nirista vahukoore-kodujuustusegu hulka. Lisa virsikutükid. Pane kreem kaussidesse ja tarduma.
Comments