1 dl pudruriisi
5 dl piima
2 dl vahukoort
0,5 g safranit
0,5 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
2 tl želatiini
Pane riis koos piimaga paksupõhjalisse potti ja keeda aeg-ajalt segades väiksel tulel 20 minutit. Paisuta ja sulata želatiin. Lisa piimale-riisile koor, safran ja suhkur, kuumuta keemiseni. Sega hulka želatiin, lase natuke jahtuda ja maitseta vaniljesuhkruga. Jaga magustoidukaussidesse ja lase vähemalt paar tundi külmkapis tarduda.
5 dl piima
2 dl vahukoort
0,5 g safranit
0,5 dl suhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
2 tl želatiini
Pane riis koos piimaga paksupõhjalisse potti ja keeda aeg-ajalt segades väiksel tulel 20 minutit. Paisuta ja sulata želatiin. Lisa piimale-riisile koor, safran ja suhkur, kuumuta keemiseni. Sega hulka želatiin, lase natuke jahtuda ja maitseta vaniljesuhkruga. Jaga magustoidukaussidesse ja lase vähemalt paar tundi külmkapis tarduda.
Comments