500 g värsket sealiha
1 porrulauk
1 suur punane paprika
1 suur kollane paprika
2 sl oliivõli
2 sl sojakastet
2 sl sinepit
1/2 dl rõõskkoort
2 dl vett
1 sl jahu
1 kuubik ribipuljongit
pipart
Tükelda liha ja aedvili ning pruunista need pannil oliivõlis.
Aja potis sojakaste ning vesi keema ja lisa rõõskkoore ning jahu segu (eelnevalt kokku segatud). Vala liha ja aedviljad sekka ning maitsesta.
Keeda kuni liha on hästi pehme!
Serveeri koos kartuli või makaronidega.
1 porrulauk
1 suur punane paprika
1 suur kollane paprika
2 sl oliivõli
2 sl sojakastet
2 sl sinepit
1/2 dl rõõskkoort
2 dl vett
1 sl jahu
1 kuubik ribipuljongit
pipart
Tükelda liha ja aedvili ning pruunista need pannil oliivõlis.
Aja potis sojakaste ning vesi keema ja lisa rõõskkoore ning jahu segu (eelnevalt kokku segatud). Vala liha ja aedviljad sekka ning maitsesta.
Keeda kuni liha on hästi pehme!
Serveeri koos kartuli või makaronidega.
Comments