3 kanakintsu
2 l vett
1 porgand
2 sibulat
1 sl võid
4 tl jahu
2 dl rõõska koort
200 g suitsujuustu
soola
pipart
hakitud peterselli
Pane kanakintsud külma veega keema, eralda vaht ja keeda keskmisel
kuumusel u 30 minutit. Tõsta
puljongist välja. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga. Koori sibulad
ja lõika ribadeks. Sulata
pannil või. Pruunista selles porgandit ja sibulat, lisa jahu ja kuumuta
läbi. Vala potti ja keeda umbes
10 minutit keskmisel kuumusel. Lisa rõõsk koor ja tükeldatud kanaliha,
lase keema tõusta. Sega
hulka väikesteks tükkideks tükeldatud suitsujuust, maitsesta soola ja
pipraga. Sega hästi läbi,
kuni juust on sulanud. Raputa peale hakitud peterselli.
2 l vett
1 porgand
2 sibulat
1 sl võid
4 tl jahu
2 dl rõõska koort
200 g suitsujuustu
soola
pipart
hakitud peterselli
Pane kanakintsud külma veega keema, eralda vaht ja keeda keskmisel
kuumusel u 30 minutit. Tõsta
puljongist välja. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga. Koori sibulad
ja lõika ribadeks. Sulata
pannil või. Pruunista selles porgandit ja sibulat, lisa jahu ja kuumuta
läbi. Vala potti ja keeda umbes
10 minutit keskmisel kuumusel. Lisa rõõsk koor ja tükeldatud kanaliha,
lase keema tõusta. Sega
hulka väikesteks tükkideks tükeldatud suitsujuust, maitsesta soola ja
pipraga. Sega hästi läbi,
kuni juust on sulanud. Raputa peale hakitud peterselli.
Comments