Põhi: 100 g Digestive küpsiseid, 60 g võid.
Täidis: 200 g vaarikaid, 3 una, 1m5 dl suhkrut, 3 dl vahukoort 1 sl konjakit.
Kate: vaarikaid, riivitud šokolaadi.
Sulata vüi ja sega purustatud küpsistega. Pane segi ümmargusse küpsetuspaberiga kaetud vormi. Purusta vaarikad kahvliga. Vahusta munavalged kõvaks vahuks, lisa pool suhkrukogusest ja vahusta veel veidi. Vahusta munakollased ülejäänu suhkruga helekollaseks vahuks. Mikserda vahukoor. Sega munakollasevahu hulka vaarikad, vahukoor ja lõpuks munavalgevaht. Maitsesta konjakiga. Vala taigen vormi ja jäta vähemalt 4 tunniks sügavkülma.
Täidis: 200 g vaarikaid, 3 una, 1m5 dl suhkrut, 3 dl vahukoort 1 sl konjakit.
Kate: vaarikaid, riivitud šokolaadi.
Sulata vüi ja sega purustatud küpsistega. Pane segi ümmargusse küpsetuspaberiga kaetud vormi. Purusta vaarikad kahvliga. Vahusta munavalged kõvaks vahuks, lisa pool suhkrukogusest ja vahusta veel veidi. Vahusta munakollased ülejäänu suhkruga helekollaseks vahuks. Mikserda vahukoor. Sega munakollasevahu hulka vaarikad, vahukoor ja lõpuks munavalgevaht. Maitsesta konjakiga. Vala taigen vormi ja jäta vähemalt 4 tunniks sügavkülma.
Comments