Põhi:
80 g röstitud kooritud metspähkleid
150 g Digestive´i küpsiseid
75 g sulatatud võid
Täidis:
400 g (Alma) kodujuustu
4 dl vahukoort
0,5 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
3 tl želatiini
3 sl vett
Kaunistuseks:
150 g vaarikaid
2 tl želatiini
1 dl vett
1 tl suhkrut
1 tl sidrunist pressitud mahla
Purusta köögikombainis pähklid ja küpsised, sega hulka sulatatud või. Pane segu küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhja ja pista külma.
Vahusta koor tavalise ja vanillsuhkruga, sega hulka kodujuust. Paisuta ja sulata želatiin, lase veidi jahtuda ja sega täidise hulka. Kalla mass vormi ja pane külma. Mõne tunni pärast sulata vee-mahla-sihkru segus kaunistuse šelatiin. Lao vaarikad tordile ja määri neile pintsilga jahtunud želatiinisegu. Pane pooleks tunniks külma.
80 g röstitud kooritud metspähkleid
150 g Digestive´i küpsiseid
75 g sulatatud võid
Täidis:
400 g (Alma) kodujuustu
4 dl vahukoort
0,5 dl suhkrut
2 tl vanillisuhkrut
3 tl želatiini
3 sl vett
Kaunistuseks:
150 g vaarikaid
2 tl želatiini
1 dl vett
1 tl suhkrut
1 tl sidrunist pressitud mahla
Purusta köögikombainis pähklid ja küpsised, sega hulka sulatatud või. Pane segu küpsetuspaberiga kaetud lahtikäiva koogivormi põhja ja pista külma.
Vahusta koor tavalise ja vanillsuhkruga, sega hulka kodujuust. Paisuta ja sulata želatiin, lase veidi jahtuda ja sega täidise hulka. Kalla mass vormi ja pane külma. Mõne tunni pärast sulata vee-mahla-sihkru segus kaunistuse šelatiin. Lao vaarikad tordile ja määri neile pintsilga jahtunud želatiinisegu. Pane pooleks tunniks külma.
Comments