300-500 g kanafileed
1 kanapuljongikuubik
1-1,5 dl 3,5% piima või rõõska koort
200 g Merevaiku (parim on kukeseentegA)
värsket basiilikut
Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ja prae õlis kiiresti läbi. Lisa puljongikuubik ja pisut vett ninga hauta kaane all 2-3 minutit. Lisa piim ja Merevaik , hauta segades 5 min. Maitsesta basiilikuga.
1 kanapuljongikuubik
1-1,5 dl 3,5% piima või rõõska koort
200 g Merevaiku (parim on kukeseentegA)
värsket basiilikut
Lõika kanafilee väikesteks tükkideks ja prae õlis kiiresti läbi. Lisa puljongikuubik ja pisut vett ninga hauta kaane all 2-3 minutit. Lisa piim ja Merevaik , hauta segades 5 min. Maitsesta basiilikuga.
Comments