Taigen:
1,5 dl õli
2 dl suhkrut
2 muna
2,5 dl musti sõstraid
2,5 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
Kate:
400 g kohupiimapastat
1,5 dl tuhksuhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
1 sl pressitud sidrunimahla
Valmistamine:
Sega õli suhkruga ja lisa vahustades ükshaaval munad. Sega ettevaatlikult hulka mustad sõstrad. Sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa segades taignale. Vala taigen lahtikäivasse küpsetusvormi, küpseta 175 kraadi juures 35 minutit. Lase vormis veidi jahtuda ja kummuta taldrikule.
Sõelu tuhksuhkur kohupiima hulka, lisa vaniljesuhkur ja sidrunimahl, sega ühtlaseks kreemiks ja kalla koogile. Lase natuke külmas seista, kaunista värskete mustsõstardega.
1,5 dl õli
2 dl suhkrut
2 muna
2,5 dl musti sõstraid
2,5 dl nisujahu
2 tl küpsetuspulbrit
Kate:
400 g kohupiimapastat
1,5 dl tuhksuhkrut
1 tl vaniljesuhkrut
1 sl pressitud sidrunimahla
Valmistamine:
Sega õli suhkruga ja lisa vahustades ükshaaval munad. Sega ettevaatlikult hulka mustad sõstrad. Sega jahu küpsetuspulbriga ja lisa segades taignale. Vala taigen lahtikäivasse küpsetusvormi, küpseta 175 kraadi juures 35 minutit. Lase vormis veidi jahtuda ja kummuta taldrikule.
Sõelu tuhksuhkur kohupiima hulka, lisa vaniljesuhkur ja sidrunimahl, sega ühtlaseks kreemiks ja kalla koogile. Lase natuke külmas seista, kaunista värskete mustsõstardega.
Comments