4 muna
60 g väherasvast võid
500 g väherasvast maitsestamata jogurtit
160 g suhkrut
1 sl vanillsuhkrut
mõni tilk vedelat suhkruasendajat
500 g mannat
2 tl küpsetuspulbrit
300 g vaarikaid (võib ka külmutatud)
200 ml apelsinimahla
Eraldage munavalged kollastest. Sulatage või, laske veidi jahtuda ning kloppige koos jogurti, munakollaste, suhkru, vanillsuhkru ning suhkruasendajaga kreemjaks vahuks. Segage hulka manna ja küpsetuspulber. Kloppige munavalge vahtu ja segage ettevaatlikult taina hulka.
Vooderdage kandiline keeksivorm (pikkus 30 cm) küpsetuspaberiga. Täitke vorm poolenisti tainaga, katke vaarikatega, seejärel lisage veel üks kiht tainast ja veel kord marju.
Küpsetage 175° juures keskmisel kõrgusel 70 minutit. Immutage keeksi apelsinimahlaga ja laske vormis jahtuda.
60 g väherasvast võid
500 g väherasvast maitsestamata jogurtit
160 g suhkrut
1 sl vanillsuhkrut
mõni tilk vedelat suhkruasendajat
500 g mannat
2 tl küpsetuspulbrit
300 g vaarikaid (võib ka külmutatud)
200 ml apelsinimahla
Eraldage munavalged kollastest. Sulatage või, laske veidi jahtuda ning kloppige koos jogurti, munakollaste, suhkru, vanillsuhkru ning suhkruasendajaga kreemjaks vahuks. Segage hulka manna ja küpsetuspulber. Kloppige munavalge vahtu ja segage ettevaatlikult taina hulka.
Vooderdage kandiline keeksivorm (pikkus 30 cm) küpsetuspaberiga. Täitke vorm poolenisti tainaga, katke vaarikatega, seejärel lisage veel üks kiht tainast ja veel kord marju.
Küpsetage 175° juures keskmisel kõrgusel 70 minutit. Immutage keeksi apelsinimahlaga ja laske vormis jahtuda.
Comments