200 g Savoiardi, Lady`s fingers või keelekese küpsiseid
Niisutamiseks:
1,5 dl kanget kohvi
1 sl Amaretto likööri (olen teinud ka brändiga)
Kreem:
400 g toorjuustu (Mascarpone, Philadelphia, Merevaik)
1 dl tuhksuhkrut
1 tl vanillisuhkrut
3 munakollast
2 dl vahukoort
Peale:
kakaopulbrit (magustamata)
Kreemi valmistamiseks sega toorjuust, tuhksuhkur, vanillisuhkur ja munakollased. Vahusta koor ja sega õrnalt ülejäänud massi hulka. Kasta korraks küpsiste üks pool kohvi-likööri segusse ja laota kaussi põhjaks esimene kiht.. Määri peale kreemi. Tee nii veel üks kiht. Lase jahedas maitsestuda ja taheneda 3 tundi kuni üleöö. Serveerimisel puista üle kakaopulbriga.
Niisutamiseks:
1,5 dl kanget kohvi
1 sl Amaretto likööri (olen teinud ka brändiga)
Kreem:
400 g toorjuustu (Mascarpone, Philadelphia, Merevaik)
1 dl tuhksuhkrut
1 tl vanillisuhkrut
3 munakollast
2 dl vahukoort
Peale:
kakaopulbrit (magustamata)
Kreemi valmistamiseks sega toorjuust, tuhksuhkur, vanillisuhkur ja munakollased. Vahusta koor ja sega õrnalt ülejäänud massi hulka. Kasta korraks küpsiste üks pool kohvi-likööri segusse ja laota kaussi põhjaks esimene kiht.. Määri peale kreemi. Tee nii veel üks kiht. Lase jahedas maitsestuda ja taheneda 3 tundi kuni üleöö. Serveerimisel puista üle kakaopulbriga.
Comments