* 200 g vabalt valitud pastat
* 1 porru
* 2 tl Eesti võid
* 2 tl oliivõli
* 1 paprikakaun
* 1-2 küüslauguküünt
* 200 g kanafileed (keedetud või ahjus küpsetatud)
* 2 dl puljongit
* 5-7 oliivi
* 150 g rõõska koort
* 10 kapparit
* pipart, soola
* kastmepaksendajat
* serveerimiseks Parmesani juustu
Keeda pasta pehmeks. Puhasta ja tükelda porru ning küpseta või-õli segus. Lisa paprikatükid, peeneks hakitud küüslauk ja tükeldatud kanafilee ning puljong.
Kuumuta ja hauta kergelt umbes 3 minutit. Lõpuks vala juurde koor, oliivid ja kapparid ning maitsesta soola-pipraga.
Kuumuta veelkord ning serveeri pasta ja juustuga.
* 1 porru
* 2 tl Eesti võid
* 2 tl oliivõli
* 1 paprikakaun
* 1-2 küüslauguküünt
* 200 g kanafileed (keedetud või ahjus küpsetatud)
* 2 dl puljongit
* 5-7 oliivi
* 150 g rõõska koort
* 10 kapparit
* pipart, soola
* kastmepaksendajat
* serveerimiseks Parmesani juustu
Keeda pasta pehmeks. Puhasta ja tükelda porru ning küpseta või-õli segus. Lisa paprikatükid, peeneks hakitud küüslauk ja tükeldatud kanafilee ning puljong.
Kuumuta ja hauta kergelt umbes 3 minutit. Lõpuks vala juurde koor, oliivid ja kapparid ning maitsesta soola-pipraga.
Kuumuta veelkord ning serveeri pasta ja juustuga.
Comments