Muretaigen: 150 g võid, 300 g jahu, 1 muna, 1 dl hapukoort või keefiri. 0,5 tl soola, 0,25 tl soodat, 2 sl suhkrut.
Täidis: 4 dl suhkrut, 10 munakollast, 6 sl kartulijahu, 2 tl vaniljesuhkrut, 10 munavalget, 1,2 kg hapukoort.
Vahusta toasoe või suhkruga. Sega hulka muna, hapukoor, jahu, sool ja sooda, sega ühtlaseks taignaks ja tõsta külma.
Vahusta munakollased suhkruga, lisa vaniljesuhkur, seejärel omavahel segatud hapukoor ja kartulijahu. Kõige lõpuks lisa vahustatud munavalged.
Kata ahjuplaat küpsetudpaberiga, mätsi sinna taigen ja kata täidisega.Küpseta 200 kraadi juuures 20 min, seejärel alanda kuumust 180 kraadini ja küpseta veel 10 min
Täidis: 4 dl suhkrut, 10 munakollast, 6 sl kartulijahu, 2 tl vaniljesuhkrut, 10 munavalget, 1,2 kg hapukoort.
Vahusta toasoe või suhkruga. Sega hulka muna, hapukoor, jahu, sool ja sooda, sega ühtlaseks taignaks ja tõsta külma.
Vahusta munakollased suhkruga, lisa vaniljesuhkur, seejärel omavahel segatud hapukoor ja kartulijahu. Kõige lõpuks lisa vahustatud munavalged.
Kata ahjuplaat küpsetudpaberiga, mätsi sinna taigen ja kata täidisega.Küpseta 200 kraadi juuures 20 min, seejärel alanda kuumust 180 kraadini ja küpseta veel 10 min
Comments