200 g nuudleid
500 g hakkliha
1 sl võid praadimiseks
1- 2 küüslauguküünt
2 tomatit
200 g kodujuustu
1 dl 10% rõõska koort
1 dl hakitud rohelist sibulT
100 g riivjuustu
soola, musta pipart
Keeda nuudlid poolpehmeks ja nõruta. Pruunista hakkliha võis, maitsesta soola-pipraga. Lisa purustatud küüslauk ja tükeldatud tomatid. Hauta 3-4 minutit ning tõsta tulelt. Sega hulka kodujuust, rõõsk koor, hakitud roheline sibul ja nuudlid. Pane segu võiga määritud ahjuvormi ning raputa üle riivitud juustuga. Küpseta ahjus 180°C juures 20-25 minutit.
500 g hakkliha
1 sl võid praadimiseks
1- 2 küüslauguküünt
2 tomatit
200 g kodujuustu
1 dl 10% rõõska koort
1 dl hakitud rohelist sibulT
100 g riivjuustu
soola, musta pipart
Keeda nuudlid poolpehmeks ja nõruta. Pruunista hakkliha võis, maitsesta soola-pipraga. Lisa purustatud küüslauk ja tükeldatud tomatid. Hauta 3-4 minutit ning tõsta tulelt. Sega hulka kodujuust, rõõsk koor, hakitud roheline sibul ja nuudlid. Pane segu võiga määritud ahjuvormi ning raputa üle riivitud juustuga. Küpseta ahjus 180°C juures 20-25 minutit.
Comments