Põhi: 75 g võid, 2 dl tuhksuhkrut, 1 mina, 3,5 dl jahu.
Täidis: 1m2 kg õunu, 2,5 dl rosinaid, 1 sidruni riivitud koor ja mahl, 0,5 tl jahvatatud ingverit, 2 tl kaneeli.
Kate: 3 muna, 2 tl vaniljesuhkrut, 0,5 dl suhkrut, 0,5 dl jahu, 2 sl külma vett, 1 tl küpsetuspulbrit.
Sulata vüi ja sega hulka tuhksuhkur. Lisa muna ja jahu, sega ühtlaseks taignaks ja hoia vähemalt 30 min külmas. Lõika õunad väikesteks õhukesteks viiludeks. Lisa rosinad, kaneel, ingverm sidrunikoor ja -mahl ning sega.
Suru taigen võiga määritud ümmarguse koogivormi põhja. Pane peale õunatäidis ja küpseta 180 kraadi juures 25 min.
Vahusta munavalged, lisa suhkur, munakollased, vesi, jahu küpsetuspulber ja vaniljesuhkur. Vala kate õuntele ja küpseta veel 20 min.
Täidis: 1m2 kg õunu, 2,5 dl rosinaid, 1 sidruni riivitud koor ja mahl, 0,5 tl jahvatatud ingverit, 2 tl kaneeli.
Kate: 3 muna, 2 tl vaniljesuhkrut, 0,5 dl suhkrut, 0,5 dl jahu, 2 sl külma vett, 1 tl küpsetuspulbrit.
Sulata vüi ja sega hulka tuhksuhkur. Lisa muna ja jahu, sega ühtlaseks taignaks ja hoia vähemalt 30 min külmas. Lõika õunad väikesteks õhukesteks viiludeks. Lisa rosinad, kaneel, ingverm sidrunikoor ja -mahl ning sega.
Suru taigen võiga määritud ümmarguse koogivormi põhja. Pane peale õunatäidis ja küpseta 180 kraadi juures 25 min.
Vahusta munavalged, lisa suhkur, munakollased, vesi, jahu küpsetuspulber ja vaniljesuhkur. Vala kate õuntele ja küpseta veel 20 min.
Comments