1,5 kl. nisujahu
100 g. võid/margariini
5-6 sl. külma vett
veidi soola, suhkrut
Sõelu jahu kaussi, sega soola ja suhkruga, lisa võitükikesed ja murenda segu sõrmedega. Lisa vesi ja sega kiiresti ühtlane tainas. Suru see kokku ja pane kilega kaetuna vähemalt pooleks tunniks külma. Suru taigen õhukeselt vormi põhja ja äärtele.
Täidis.
150 g.sinki
200 g. juustu
2 muna
200 g. rõõska koort
Lõika sink ribadeks, riivi juust. Munad sega koorega ja maitsesta punase paprika pulbri või musta pipraga. Pane taignale singiribad, siis riivjuust ja vala peale muna-kooresegu. Küpseta 180C juures u. 30 min.
Suure ahjupanni jaoks võtta topelt kogused.
100 g. võid/margariini
5-6 sl. külma vett
veidi soola, suhkrut
Sõelu jahu kaussi, sega soola ja suhkruga, lisa võitükikesed ja murenda segu sõrmedega. Lisa vesi ja sega kiiresti ühtlane tainas. Suru see kokku ja pane kilega kaetuna vähemalt pooleks tunniks külma. Suru taigen õhukeselt vormi põhja ja äärtele.
Täidis.
150 g.sinki
200 g. juustu
2 muna
200 g. rõõska koort
Lõika sink ribadeks, riivi juust. Munad sega koorega ja maitsesta punase paprika pulbri või musta pipraga. Pane taignale singiribad, siis riivjuust ja vala peale muna-kooresegu. Küpseta 180C juures u. 30 min.
Suure ahjupanni jaoks võtta topelt kogused.
Comments