Põhi: 200 g Digestive küüsiseid, 2 sl suhkrut, 1 tl kaneeli, 100 g võid.
Kate: 1,2 kg kodujuustu, 3 dl suhkrut, 1 sl maisitärklist, 2 muna, 4 dl püreeritud musti sõstraid.
Kaunistamiseks: 2 dl musti sõstraid, 2 dl vahukoort, želeesuhkrut.
Purusta köögikombainis küpsised, sega juurde suhkur, kaneel ja sulatatud või. Suru ühtlase kihina lahtikäiva koogivormi põhja. Vahusta kodujuust, suhkur ja maisitärklis köögikombainis ühtlaseks ning sega ükshaaval hulka munad. Kõige lõpuks lisa mustadest sõstardest valmistatud püree. Vala kate põhjale ja küpseta 160 lraadi juures 50-60 min. Kaunista jahtunult mustade sõstardega ja määri üle želeesuhkruga, pritsi äärtele kaunistuseks vahukoort.
Kate: 1,2 kg kodujuustu, 3 dl suhkrut, 1 sl maisitärklist, 2 muna, 4 dl püreeritud musti sõstraid.
Kaunistamiseks: 2 dl musti sõstraid, 2 dl vahukoort, želeesuhkrut.
Purusta köögikombainis küpsised, sega juurde suhkur, kaneel ja sulatatud või. Suru ühtlase kihina lahtikäiva koogivormi põhja. Vahusta kodujuust, suhkur ja maisitärklis köögikombainis ühtlaseks ning sega ükshaaval hulka munad. Kõige lõpuks lisa mustadest sõstardest valmistatud püree. Vala kate põhjale ja küpseta 160 lraadi juures 50-60 min. Kaunista jahtunult mustade sõstardega ja määri üle želeesuhkruga, pritsi äärtele kaunistuseks vahukoort.
Comments