Koostis:
1 kilo sealiha fileed
1 tuub mahedat magusat sinepit
1 väike pakk kohvikoort
3-4 suurt sibulat
soola
pipart
Valmistamine:
* Lõigu liha umbes sentimeetri paksusteks viiludeks ja klopi haamriga läbi.
* Maitsesta viilud soola ja pipraga.
* Pruunista viilud pannil ja lao nad potti.
* Pane potti 150ml vett ja hauta lihaviile madalal kuumusel 20 minutit.
* Tõsta viilud potist välja. Lisa alles jäänud vette sinep ja kohvikoor ning kuumuta neid, kuni kaste paksemaks muutub.
* Tõsta viilud potti tagasi ja hauta neid veel umbes 10 minutit.
* Lõigu sibul ratasteks ja pruunista need pannil õlis.
* Sibul tõsta serveerides lihatüki peale.
1 kilo sealiha fileed
1 tuub mahedat magusat sinepit
1 väike pakk kohvikoort
3-4 suurt sibulat
soola
pipart
Valmistamine:
* Lõigu liha umbes sentimeetri paksusteks viiludeks ja klopi haamriga läbi.
* Maitsesta viilud soola ja pipraga.
* Pruunista viilud pannil ja lao nad potti.
* Pane potti 150ml vett ja hauta lihaviile madalal kuumusel 20 minutit.
* Tõsta viilud potist välja. Lisa alles jäänud vette sinep ja kohvikoor ning kuumuta neid, kuni kaste paksemaks muutub.
* Tõsta viilud potti tagasi ja hauta neid veel umbes 10 minutit.
* Lõigu sibul ratasteks ja pruunista need pannil õlis.
* Sibul tõsta serveerides lihatüki peale.
Comments