Skip to main content

Please.

May I go now?
Do you think the time is right?
May I say goodbye to pain filled days and endless lonely nights?
I've lived my life and done my best, an example tried to be.
So can I take that step beyond and set my spirit free?
I didn't want to go at first, fought with all my might.
But something seems to draw me now, to warm and living light.
I want to go. I really do.
It's difficult to stay, but I will try as best I can, to live just one more day.
To give you time to care for me, and share your love and fears.
I know you're sad and afraid, because I see your tears.
I wont be far, I promise that
And I hope you'll always know, that my spirit will be close to you, wherever you may go.
Thank you for loving me, you know I love you too.
That's why it's hard to say goodbye and end this life with you.
So hold me now just one more time and let me hear you say, because you care so much for me, you'll let me go today.

Comments

Popular posts from this blog

Kana-suitsujuustukaste

3 kanakintsu 2 l vett 1 porgand 2 sibulat 1 sl võid 4 tl jahu 2 dl rõõska koort 200 g suitsujuustu soola pipart hakitud peterselli Pane kanakintsud külma veega keema, eralda vaht ja keeda keskmisel kuumusel u 30 minutit. Tõsta puljongist välja. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga. Koori sibulad ja lõika ribadeks. Sulata pannil või. Pruunista selles porgandit ja sibulat, lisa jahu ja kuumuta läbi. Vala potti ja keeda umbes 10 minutit keskmisel kuumusel. Lisa rõõsk koor ja tükeldatud kanaliha, lase keema tõusta. Sega hulka väikesteks tükkideks tükeldatud suitsujuust, maitsesta soola ja pipraga. Sega hästi läbi, kuni juust on sulanud. Raputa peale hakitud peterselli.

Üks variant sibulaklopsist

Koostis: 1 kilo sealiha fileed 1 tuub mahedat magusat sinepit 1 väike pakk kohvikoort 3-4 suurt sibulat soola pipart Valmistamine: * Lõigu liha umbes sentimeetri paksusteks viiludeks ja klopi haamriga läbi. * Maitsesta viilud soola ja pipraga. * Pruunista viilud pannil ja lao nad potti. * Pane potti 150ml vett ja hauta lihaviile madalal kuumusel 20 minutit. * Tõsta viilud potist välja. Lisa alles jäänud vette sinep ja kohvikoor ning kuumuta neid, kuni kaste paksemaks muutub. * Tõsta viilud potti tagasi ja hauta neid veel umbes 10 minutit. * Lõigu sibul ratasteks ja pruunista need pannil õlis. * Sibul tõsta serveerides lihatüki peale.

Hoidis - vaarika-punasesõstra marmelaad

500 g punaseid sõstraid 300 g vaarikaid 400 g suhkurt 3 sl zeleepulbrit veidi vaniljet 1 kaneelikoor Valmistusviis 1. Puhasta punased sõstrad otse potti ja suru katki. Lisa 3/4 dl vett ja keeda marju viis minutit. 2. Kurna koored mahlast välja. Sega juurde suhkur, zeleepulber, vanilje ja kaneel. Sega ja kuumuta, kuni suhkur sulab. 3. Lisa vaarikad ja keeda veel üks minut. Võta kaneelikoor potist välja ja tõsta marmelaad kuumadesse purkidesse.