Skip to main content

Lihtsuse võlu

Kui me oleme koos, surmani koos.
Siis suudan ma lennata kõrgelt.
Kuid olles eemal Sinust nii kaua.
Siis tunnen, et kukun taas merre.

Olen kui lind, kes lendamist vajab.
Sina oled mu tiivad ja hing.
Kuid raske see on kui vihma sajab.
Ei suudaks, kui jätaks Sa mind.

Üksi ei taha, ei tohi ma lennata.
Olles koos vaid ellu taas jään.
Sina vaid suudad seda kõike anda.
See on see elu, mida ma näen.

Võrdlen ja parandan ennast ja mind.
Mõtlen, et tahaks nii paljut.
Kuid tõeliselt vajan ma ainult Sind,
kelle nimel hüppaks alla ka kaljult.

Tunded on kõik, mis päriselt loeb.
Keegi hukata, lindu mu sees ei saa.
Armastus, igatsus, hinge taas poeb.
Tõusen lendu ja enam iial ei leba ma maas.

Comments

Popular posts from this blog

Kana-suitsujuustukaste

3 kanakintsu 2 l vett 1 porgand 2 sibulat 1 sl võid 4 tl jahu 2 dl rõõska koort 200 g suitsujuustu soola pipart hakitud peterselli Pane kanakintsud külma veega keema, eralda vaht ja keeda keskmisel kuumusel u 30 minutit. Tõsta puljongist välja. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga. Koori sibulad ja lõika ribadeks. Sulata pannil või. Pruunista selles porgandit ja sibulat, lisa jahu ja kuumuta läbi. Vala potti ja keeda umbes 10 minutit keskmisel kuumusel. Lisa rõõsk koor ja tükeldatud kanaliha, lase keema tõusta. Sega hulka väikesteks tükkideks tükeldatud suitsujuust, maitsesta soola ja pipraga. Sega hästi läbi, kuni juust on sulanud. Raputa peale hakitud peterselli.

Üks variant sibulaklopsist

Koostis: 1 kilo sealiha fileed 1 tuub mahedat magusat sinepit 1 väike pakk kohvikoort 3-4 suurt sibulat soola pipart Valmistamine: * Lõigu liha umbes sentimeetri paksusteks viiludeks ja klopi haamriga läbi. * Maitsesta viilud soola ja pipraga. * Pruunista viilud pannil ja lao nad potti. * Pane potti 150ml vett ja hauta lihaviile madalal kuumusel 20 minutit. * Tõsta viilud potist välja. Lisa alles jäänud vette sinep ja kohvikoor ning kuumuta neid, kuni kaste paksemaks muutub. * Tõsta viilud potti tagasi ja hauta neid veel umbes 10 minutit. * Lõigu sibul ratasteks ja pruunista need pannil õlis. * Sibul tõsta serveerides lihatüki peale.

Hoidis - vaarika-punasesõstra marmelaad

500 g punaseid sõstraid 300 g vaarikaid 400 g suhkurt 3 sl zeleepulbrit veidi vaniljet 1 kaneelikoor Valmistusviis 1. Puhasta punased sõstrad otse potti ja suru katki. Lisa 3/4 dl vett ja keeda marju viis minutit. 2. Kurna koored mahlast välja. Sega juurde suhkur, zeleepulber, vanilje ja kaneel. Sega ja kuumuta, kuni suhkur sulab. 3. Lisa vaarikad ja keeda veel üks minut. Võta kaneelikoor potist välja ja tõsta marmelaad kuumadesse purkidesse.