Skip to main content

Something in my eyes

It was summer, it was warm, they had fun and so did I.
Every single july of all of my years had been exactly the same.
All those smiles and faces and they and you.
Some saw my look and there was something in my eyes.

Then in the middle of that flawless day.
I ran away without saying goodbye.
And then the rain came down.
I just wished that it won't rain for long.

They looked me for days and searched me for weeks.
After waiting for years, hope was going to leave.
Some long for me still, some did cry and forgot.
How could I go, you ask me and think and you want to know.

My answer's that everything has got it's edge.
I got hurt, won't tell you how, and then I just went.
I was gone with pain and tears and rain on my face.
Now only something in my eyes can tell my past.

And I've been away so long.
Walking in stations, buying tickets and then,
sitting there still, watching trains pass by..
Still staying here with something in my eyes.

This rain on that summer on a gorgeous day.
All I wished back then, was that it won't rain for long.
'Cause I cared and I care and it hurted too much.
There was something in my eyes, there is pain in my eyes.

Comments

Popular posts from this blog

Kana-suitsujuustukaste

3 kanakintsu 2 l vett 1 porgand 2 sibulat 1 sl võid 4 tl jahu 2 dl rõõska koort 200 g suitsujuustu soola pipart hakitud peterselli Pane kanakintsud külma veega keema, eralda vaht ja keeda keskmisel kuumusel u 30 minutit. Tõsta puljongist välja. Koori porgandid ja riivi jämeda riiviga. Koori sibulad ja lõika ribadeks. Sulata pannil või. Pruunista selles porgandit ja sibulat, lisa jahu ja kuumuta läbi. Vala potti ja keeda umbes 10 minutit keskmisel kuumusel. Lisa rõõsk koor ja tükeldatud kanaliha, lase keema tõusta. Sega hulka väikesteks tükkideks tükeldatud suitsujuust, maitsesta soola ja pipraga. Sega hästi läbi, kuni juust on sulanud. Raputa peale hakitud peterselli.

Üks variant sibulaklopsist

Koostis: 1 kilo sealiha fileed 1 tuub mahedat magusat sinepit 1 väike pakk kohvikoort 3-4 suurt sibulat soola pipart Valmistamine: * Lõigu liha umbes sentimeetri paksusteks viiludeks ja klopi haamriga läbi. * Maitsesta viilud soola ja pipraga. * Pruunista viilud pannil ja lao nad potti. * Pane potti 150ml vett ja hauta lihaviile madalal kuumusel 20 minutit. * Tõsta viilud potist välja. Lisa alles jäänud vette sinep ja kohvikoor ning kuumuta neid, kuni kaste paksemaks muutub. * Tõsta viilud potti tagasi ja hauta neid veel umbes 10 minutit. * Lõigu sibul ratasteks ja pruunista need pannil õlis. * Sibul tõsta serveerides lihatüki peale.

Brändiga flambeeritud banaanide ja koorejäätise kokteil (sobib ka lastele, retsept 4-le)

4 banaani, 150g suhkrut, 60g brändit, 500g koorejäätist, 500g õunamahla, 300 ml jääkuubikuid Koori banaanid ja lõika suurteks tükkideks. Pane suhkur pannile ja aseta pann pliidile. Oota, kuni suhkur hakkab sulama ning muutub kergelt kuldpruuniks, seejärel lisa sisse banaanid. Hauta 2–3 minutit, kuni banaanid muutuvad pehmeks. Vala brändi banaanidele ja pane tikuga põlema. Hoia nägu ja käed eemal, et mitte ennast põletada! Kui leek on kustunud, on kogu alkohol toidust välja põlenud! Lase segul kergelt jahtuda. Pane blenderisse jäätis, jääkuubikud ja flambeeritud banaanid. Blenderda. Vala kõrgetesse klaasidesse või pokaalidesse, lisa kõrs ja muud kaunistused.